Bio

Salutare! Bine v-am gasit! Haideți să vă spun câteva lucruri despre mine:
M-am născut în 28 noiembrie 1985. Am crescut si am copilarit in Sovata, un frumos orașel din județul Mureș, renumit pentru Lacul Ursu, cel mai mare lac helioterm din lume.

De mic mă simteam atras de muzica. Urmaream cu interes posturile de televiziune care promovau muzica iar vecinii mă auzeau tot mai des cântând prin casă. Joaca si pasiunea mea față de muzica se îmbinau perfect pană când parinții mei mi-au cumpărat un casetofon cu funcție de recording.
Atunci a inceput totul... Împreuna cu fratele meu, Criss am înregistrat cu acel casetofon o caseta, prima parte conținând cateva melodii varianta acapella iar a doua parte conținând o serie de glume si momente vesele. Aceasta este prima mea amintire legata de muzica.

Mai tarziu, mai exact in anul 2000, fiind infuentat de trupe ca Flying Steps, Boomfunk Mc's sau Simplu, m-am alaturat unui grup de baieti și am format o trupa de breakdance. Ne antrenam intr-un loc nu tocmai favorabil pentru miscările pe care incercam sa le facem, numit de noi "Underground". Acolo ne petreceam noi mai tot timpul liber. Dupa un eveniment neplacut intamplat unuia dintre membrii trupei, ne-am gândit să inregistrăm o melodie pe tema aceasta. Zis si facut. Textul a fost facut intr-o clipa de pricinuit, iar de inregistrarea si finalizarea piesei propriu-zise s-a ocupat fratele meu, Criss. Piesa s-a bucurat de un succes enorm. În urma acestui succes, am pus un pariu ca vor inregistra cateva piese cu care ne vor bucura de un succes iesit din comun. Visul nostru s-a indeplintit. Am reușit să impresionăm lumea cu spectacole de comedie în care foloseam melodii hip-hop îmbinate cu ironie, satiră și umor.
În tot acest timp nu am renuntat la dans si, in paralel , cu trupa mea am reusit sa atragem atentia unei renumite formatii din zona, B-Style, care ne-a propus sa dansăm pentru ei. Au urmat o serie de spectacole impreuna dar soarta a facut ca in blestemata zi de 3 decembrie 2001, liderul trupei B-Style, Balász István in varsta de doar 18 ani, sa-si piarda viata intr-un accident.
Acest eveniment a facut ca eu și trupa mea de dans, Elecric Style sa continuăm si sa ne ambiționăm.  Dupa un an de la tragicul accident s-a organizat un eveniment in memoria lui Balász István, la care au participat renumiti artisti, colegi de breasla ai trupei
B-Style si bineinteles trupa noastră, Electric Style. Am făcut treaba buna pe scena și am reușit să impresionăm atat numarul mare de spectatori cat si managerii si artistii prezenti. In urma acestui eveniment am primit diferite oferte de la diferiti artisti urmand o serie lunga de spectacole, atat ca trupa de dansatori a diferitilor artisti cat si ca trupa individuala.
Soarta si neintelegerile dintre membri trupei au facut ca noi să ne desparțim, fiecare luand-o pe un alt drum. Eu mi-am continuat studiile universitare in Targu-Mures și am continuat să mă ocup de muzica si dans. M-am alaturat unei trupe locale de dans numita MSB cu ajutorul careia am reusit sa-mi duc mai departe visul de a deveni artist.

În anul 2009 am căștigat concursul internațional de creație muzicală Battle of Songs. A fost pentru prima oară în istoria acestui concurs când un concurent a câștigat și premul de populariate și premiul juriului.

"Cu ajutorul Celui de sus si celor care sunt incantati de munca, ambitia si talentul meu, cred ca imi voi indeplini visul, si anume de a deveni un om indragit si respectat de toata lumea." Basty.